Rakfath

Rakfath er 185 cm og hans kropsbygning er slank og smidig som en konsekvens af opvæksten blandt pirater i The Wailing Sea. Han har kropsbehåring i rødlige nuancer både i ansigtet og hans bryst. Igennem håret kan man tydeligt se mange ar – både gamle og nye. Han er en kriger, men han bevæger sig hurtigt og adræt i nærkamp.

Rakfath er født og opvokset blandt pirater i The Waking Sea, som blandt andet ligger op til Val Royeaux. Begge hans forældre brugte al deres tid på havet, hvor de plyndrede intetanende handelsmænd og rejsende. Denne livsstil sidder dybt i Rakfath og præger hans tilgang til hans omverden. Efter at hans forældre døde, fortsatte Rakfath denne livsstil under kaptajnen Pinkskæg. En anden på skibet, ved navn Ramtar, fik sammen med størstedelen af bemandingen til at gøre mytteri mod Pinkskæg. Rakfath følte sig i gæld til Pinkskæg for at tage ham til sig, så han forblev ved sin kaptajn til Pinkskæg døde i kamp. Herefter hoppede Rakfath overbord og svømmede ind til kysten, således at han kunne hævne Pinkskægs død. Som en konsekvens af Ramtars mytteri mod Pinkskæg, lagde Rakfath pirateriet fra sig, og søgte nye veje. Men fortiden hiver stadig i Rakfath, og hans største mål med livet er, at få hævn over Ramtar og blive herre over sit eget skib.

Onde tunger vil kalde Rakfath for bipolær, utilregnelig og aggressiv. Han ser det som kontrolleret kaos. Rakfath kan være eftertænksom, rationel og snedig når det gælder – andre gange kan enkelte hændelser og situationer sætte ild til kaosset inden i ham. I de situationer bør man være hans ven fremfor hans fjende. Som et led i at kontrollere sit kaos, er Rakfath blevet ekspert i at spille trompet – eller, han er blevet ekspert i at spille “Sandstorm” af Darude på trompet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *