Historien op til Episode 1

Player-Character (PC) gruppen Dala, Ketzuug, Lil Kerdik og Rakfath var at finde i Halamshiral markedet omkring lukketid, da de så en gruppe banke en dværg. De brød ind i kampen og lykkedes at fælde et par stykker før en del af banden flygtede med dværgen. De jagtede gruppen igennem det fattige Ash-kvarter beboet af elvere. De mistede sporet og udspurgte en elver-dreng om hvor de løb hen. En hårdhåndet good cop/bad cop mellem Dala og Ketzuug førte til at drengen blev dødeligt såret, men de fik informationen.
De fandt basen, aflyttede den og hørte et skænderi mellem en kvinde og en mand. De valgte at storme ind fra to forskellige døre og så en kvinde afhøre dværgen bagbundet. En spændt samtale ledte til at gruppen lærte at gruppen kaldte sig Bleakwatch Banden og kvinden var lederen Sheselle, og de styrede lyrium støv handlen i Halamshiral. Lyrium støv er et stærkt afhængigørede stof, og dværgen, ved navn Kynedrin, skulle have leveret en forsendingen af nyt støv, men havde ikke gjort det. Situationen eskalerede da tempelridderen Tavrik stormede ind og krævede mere lyrium støv. En midlertidig alliance blev hurtigt indført og gruppen dræbte den sindssyge tempelridder. Efter kampen valgte Sheselle at give gruppen en mission – find en mand ved navn Blaen, og han vil sørge for at de kunne komme med i lyrium støv handlen og tjene mange penge. Det indgik dog også, at Kynedrin skulle dø. Modvilligt fra enkelte parter (Dala) endte gruppen med at acceptere. Foran byen fandt gruppen Kynedrins familie snigmyrdet og morderen var på flugt. Efter en lang jagt på hest første en fælde på vejen til at gruppen fik deres Mabari hund Jack Daniels. De endte i hovedstanden Val Royeaux og en kort undersøgelse viste at Blaen befandt sig byen.
I Val Royeaux fandt gruppen Blaen i en bar, og han bad dem om at beskytte en handel med gruppen The Purifiers i en villa-kælder til en fest hos den velhavende Lady Sennova. De skulle dog selv finde invitationer til festen. Efter at spørge rundt fandt de en ung velhavende mand, der ville skaffe invitationerne, hvis de crashede en fest hos en af hans rivaler. Gruppen crashede festen, heriblandt ved at blande et hallucinogen i vinen. Dette resulterede i at de fik invitationerne, og er nu klar til at opfylde Blaens forespørgsel.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *