Dalai’Lisha Messha’lah

Dalai’Lisha Messha’lah (Også kaldt Dala) er en Dalish elver magiker. Hun er omkring 165 cm høj med blond hår, oftest flettet ned til midten af ryggen, og vejer 59 kg. Hendes krop er petite og prydet med mørkeblå tattoveringer der er af Dalish design. Tattoveringerne går fra fodsålerne, hen over bagsiden af hendes ben, op ad rygsøjlen til skulderbladene, hvorefter de går hen over armene hvor de ender på håndryggen. Disse er dog det meste af tiden skjult da tattoveringerne lyser svagligt op hver gang hun tapper ind til hendes magiske kræfter.

I hendes klan var Dala netop begyndt som lærling til at blive den næste Klanvogter da et artefakt blev fundet i den ruin som de havde sat deres lejr op ved siden af. Artefaktet var en kugle af sten, omkring 15 cm i diameteren med vertikalt symmetriske indrids i Dalish-design. Dens egenskaber var ukendt, så Dala blev sendt ud i verden for at finde information om artefaktet, som en del af hendes træning til at blive en Klanvogter.

Den første ven hun fik ude i verden af Thedas var den dødeligt sårede Ketzuug som hun var i stand til at hele.

Dalas opvækst i klanen som altid positionerede sig i naturen resulterede i at Dala elsker dyrs selskab ligeså meget, og nogen gange mere end menneskers. Ud over Ketzuug er hendes bedste ven Mabari hunden Jack Daniels (JD) som de fandt i begyndelsen af deres rejse sammen som en gruppe. Hun lærte i klanen om elvernes blodige historie med mennesker, og især deres forhold til magikere. Dette førte til at Dala som oftest prøver at lyve sig ud af situationer, frem for at fortælle sandheden. På trods af dette prøver hun stadig at være en god autoritær indflydelse, da hun en dag skal være leder af en elver-klan. Hun udviser respekt over for dem hun mener fortjener det, og dem der ikke gør får en no-bullshit attitude. Trods dette er hun konstant nervøs for at miste kontrollen over hendes magi, og muligvis skade hendes venner i processen. Hun er overbevist om at hun kan gøre verden et bedre sted.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *