Det Nye År – Af René

Året er ved at slutte, så jeg synes at det ville være passende at komme med endnu en lille opdatering, denne gang med lidt mere kød:

  1. Som sagt kommer der ikke rigtige afsnit før start februar, og når de kommer er det en hel anden verden. Da vi begyndte at spille rollespil var det Titansgrave: Ashes Of Valkana det første vi spillede, og efter et en al for lang pause forsætter vi derfra. Kender du ikke Titansgrave: Ashes Of Valkana er det en skam. Det er en verden skabt af Wil Wheaton, Chris Pramas og mange andre. Jeg vil ikke gå i detajler om den her, siden der er brugt meget energi på at producere en serie som ligger på YouTube under følgende link: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7atuZxmT954UvydqNVClXAH3GRT0pAp2

Vi har selv spillet den kampagne igennem, og vil fortsætte direkte fra hvor den slutter. Personligt glæder jeg mig til at se hvordan mine forestillinger om verdenen adskiller sig fra deres når de selv går videre med sæson 2, samt hvordan vores indflydelse på verden kommer til at adskille verdenerne fra hinanden.

  1. I Titansgrave var vi flere spillere end i Dragon Age, så i kommer til at høre en ny stemme i form af Søren-William. SW (Udtales SV) producerer musik som en sidepassion, så han arbejder på en ny introjingle.
  2. Ser vi længere frem introducerer vi endnu en kampagne. Søren-William er nemlig også Star Wars fan, og ønsker at lave en kampagne sat i The Old Republic-settingen. Så som planen er nu kommer vi til at veksle mellem Titansgrave, Star Wars: The Old Republic og Dragon Age efterfølgende hinanden. Så efter denne urimeligt lange pause kommer der (7-9-13) til at være en lind strøm af materiale på dette feed, hvis du husker at abonnere på vores iTunes feed.

Ellers vil jeg bare sige: GODT NYTÅR

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *